2012. február 26., vasárnap

Csirkehúsleves

A recept elkészítéséhez Thermomix gép szükséges.
Előkészítés: 5 perc. Elkészítés: 35 perc. 4 fő részére.

Hozzávalók
  • 1 hagyma 
  • 2 db mogyoróhagyma 
  • 1 -2 db fel kockázott zellerszára levelével 
  • 1 - 2 db felkockázott, közepes répa 
  • 1 vörös chili, félbe vágva 
  • 500 g felkockázott csirkemell 
  • 1000 g víz 
  • 1 kiskanál Thermomixben készült leves alap 
  • só, bors, ízlés szerint 
  • 120 g összetört cérnametélt

Elkészítés
1. A kockára vágott csirkemellet, zellert és répát tegyük kicsit félre.
2. A hagymát, mogyoróhagymát és a zellert helyezzük a keverőedénybe, és aprítsuk fel 4 mp/7-es fokozaton.
3. Adjuk hozzá a kockára vágott zellert, répát, csirkét, chilit, vizet, leves alapot, és a sót, borsot, ízlés szerint. Főzzük 28 p/100°C/vissz.forg.mód /1 -es fokozaton.
4. Adjuk hozzá az összetört cérnametéltet, és főzzük 2 p/100°C/vissz.forg.mód/1-es fokozaton.


Amennyiben felkeltette érdeklődését a Thermomix, kérjen tőlem személyesen tanácsot vagy időpontot egy bemutatóra. Telefon: +36 70 978 60 50. E-mail: hajdukata99[kukac]gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése