Előkészítés: 5 perc. Elkészítés: 20 perc. 5 fő részére.
Hozzávalók
- 1000 g víz
- csipet só
- 200 g tejföl (20%-os)
- 60 g cukor
- 50 g málnaszörp vagy lekvár
- 30 g liszt
- 3 g őrölt fahéj
- 8 g vaníliás cukor
- 300 g fagyasztott bogyós gyümölcs keverék
Elkészítés
1. Helyezzük a keverőedénybe a gyümölcs kivételével a hozzávalókat, és keverjük össze 20 mp/6-os fokozaton.
2. Forraljuk fel a leves alapot 5 p/100°C/1-es fokozaton, majd adjuk hozzá hozzá a gyümölcsöt, és főzzük tovább 12 p/90°C/1 -es fokozaton.
Amennyiben felkeltette érdeklődését a Thermomix, kérjen tőlem személyesen tanácsot vagy időpontot egy bemutatóra. Telefon: +36 70 978 60 50. E-mail: hajdukata99[kukac]gmail.com
|
Visszaforgatót kapcsolsz be? Nem töri szét a gyümölcsöt?
VálaszTörlés