Előkészítés: 15 perc. Elkészítés: 45 perc. 1 üveg.
Hozzávalók
- 300 g csirkecomb filé, darabolva
- 200 g vegyes zöldség (hagyma, fokhagyma, póréhagyma, zeller), darabolva
- rozmaring, petrezselyem kakukkfű
- 150 g tengeri só
- 100 g fehérbor
- 1 db babérlevél
- szegfűszeg
- 5 db koriandermag
Elkészítés
1. Helyezzük a csirkét a keverőedénybe, aprítsuk fel 5 mp/7-es fokozaton. Rakjuk félre egy tálba.
2. Helyezzük a keverőedénybe az összes zöldséget, rozmaringot, petrezselymet, kakukkfüvet, majd aprítsuk fel 10 mp/5-ös fokozaton.
3. Adjuk hozzá a sót, felaprított csirkét, bort, babérlevelet, szegfűszeget és a koriander magot, főzzük 25 p/Varoma/2-es fokozaton. A mérőpohár helyett a párolókosárral fedjük le a keverőedényt.
4. Távolítsuk el a párolókosarat, helyezzük vissza a mérőpoharat, és pürésítsünk 1 p/7-es fokozaton. Tegyük egy légmentesen záródó üvegbe. Hagyjuk, hogy lehűljön. Hűtve hónapokig eláll.
Amennyiben felkeltette érdeklődését a Thermomix, kérjen tőlem személyesen tanácsot vagy időpontot egy bemutatóra. Telefon: +36 70 978 60 50. E-mail: hajdukata99[kukac]gmail.com
|
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése